Wednesday, 9 January 2013

perfume holic...

sambung lagi.... botol2 perfume ni semua dah kosong .... nk buang sayang.. so simpan la buat koleksi... sebab kalau botol2 perfume ni design dia cantik x macam botol air mineral kan.. so aku ni mmg hantu perfume.. dalam sebulan leh habis sebotol.. mcam ne nak uat kan... so tahan jer la... dalam banyak2 ni aku ske Boss, Bvlagri, 212, ehh mca, semua jerk yang aku ske kan & one more thing aku ni jenis ske cuba something new.. so lau ader yg baru aku beli n la... so kalau korang ada masalah yg sama dengan apa yg aku hadapi ni leh la share2 kan kat sini kan...., k la roger dulu... nak g breakfast.... bye 

No comments:

Post a Comment